Axion για την ΓΥΝΑΙΚΑ

ΚΩΔ.: 4793

Barcode: 5212002704793

FERTILACTION
Συμπλήρωμα Διατροφής

89.00 €
76.50 €
Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Axion για την Γυναίκα

 
Το AXION για την Γυναίκα είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με 16 προσεκτικά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά για την γυναίκα. Καθένα από αυτά υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού στο σύνολό του ενώ ορισμένα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την καλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος σύμφωνα με μελέτες. Παρακάτω θα βρείτε το όφελος των ουσιών στην γυναικεία αναπαραγωγική οδό.​

Πλεονεκτήματα συστατικών
 
  • L-καρνιτίνη και ακέτυλο-L-καρνιτίνη: αυξάνουν τα επίπεδα των γοναδοτροπινών και των ορμονών του φύλου ενώ συμμετέχουν και στην παραγωγή υγειών ωαρίων.
  • Φολικό οξύ: συνεισφέρει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη. Είναι αναγκαίο για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου καθώς έλλειψη του συνδέεται με ανωμαλίες στην ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα. Για τον λόγο αυτό πολλές φορές χαμηλά επίπεδα φολικού οξέος συνδέονται με πρόωρες αποβολές.
  • Γλουταθειόνη: κατά την ωοθυλακιογένεση, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην παραγωγή ωαρίων καλύτερης ποιότητας.
  • Παντοθενικό οξύ (Βιταμίνη Β5): απαραίτητο για τη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, στις οποίες ανήκουν οι ορμόνες του αναπαραγωγικού.
  • Βιταμίνη Β6: συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.
  • Σελήνιο: προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Dong Quai: ρύθμιση του κύκλου και αύξηση της ερωτικής επιθυμίας.
 
Με πλήρη σύνθεση / Πλήρης φόρμουλα
10 θρεπτικά συστατικά για τον άντρα και 16 για τη γυναίκα, επιλεγμένα και μοναδικά συνδυασμένα μεταξύ τους για την ενίσχυση της γονιμότητας.
Τα συστατικά του AXION υποστηρίζουν την παραγωγή καλής ποιότητας γαμετών αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχούς σύλληψης από το πρώτο τρίμηνο της προσπάθειας ενώ, στοχεύουν και στην ενίσχυση των αυξημένων θρεπτικών αναγκών του οργανισμού πριν, κατά και μετά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Φόρμουλα με στόχο!
Διαφορετική σύσταση για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών βάσει φύλου.
Υποστηρίζουν την καλή ουρογεννητική και αναπαραγωγική υγεία των δύο φύλων.
 
Υπερενισχυμένη φόρμουλα
Τα συστατικά του AXION βρίσκονται σε συγκεντρώσεις ικανές ώστε να εξασφαλίσουν στον οργανισμό την ενίσχυση που χρειάζεται δρώντας συνεργειακά και άμεσα.
 
8 αντιοξειδωτικά συστατικά σε μια δόση
Για προστασία από το οξειδωτικό στρες βασικό αίτιο της ιδιοπαθούς υπογονιμότητας.​


Το ΑΧΙΟΝ είναι  Προϊόν Ελληνικής καινοτομίας που αναπτύχθηκε και παρασκευάζεται στην χώρα μας με χρήση στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 

_
Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ.: 76000-13/07/2018

_​
Βιβλιογραφία (PDF)

 
 

Συστατικά

Ποσότητα ανά 10ml φακελίσκο

Συνιστώμενη Ημερήσια ∆όση

L Carnitine base

500mg

**

L Arginine aspartate

882mg

**

Acetyl L Carnitine

250mg

**

L Glutathione

300mg

**

Vit E 50%

60mg

*250%

Ferrous bisglycinate

4mg

*8%

Pantothenic acid

6,5mg

*108%

Zinc gluconate

34,9mg

*51%

Beta Carotene 10%

48mg

**

Vit B6 HCI

2,7mg

*193%

Copper gluconate

3,6mcg

*0,1%

Folic acid

800mcg

*400%

Sodium Selenite

60mcg

*49%

Vit D3 100.000 IU /g

220mcg

*11%

Vit B12 0.1%

2,75mg

*110%

Dong Quai powder

140mg

*
 
 

 
 
Άλλα συστατικά: Maltodextrin, magnesium stearate, sucralose, orange flavor* Έχει οριστεί Σ.Η.∆. **∆εν έχει οριστεί Σ.Η.∆. 

             
Οδηγίες Χρήσης:

Λαμβάνεται μία (1) φορά την ημέρα, σκέτο ή διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό κατά τη διάρκεια του γεύματος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιατρού ή του Φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.


Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος:

Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό & ξηρό µέρος (<25°C). Φυλάσσεται µακριά από παιδιά. Τα συμπληρώµατα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα µίας ισορροπηµένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

 


 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!